VäLKOMMEN TILL SPARREHOLM

 

HANDLA

Fabriken i Sparreholm

 

6000 kvadratmeter kläder, fritidsartiklar, presenter, heminredning, väskor med mera till helt galna priser. Öppet alla dagar i veckan året om.

 

Kontakt:

www.fabrikenisparreholm.se

Garaget i Sparreholm

 

Garaget är en mötesplats föra att äta, fika, pausa och njuta. Här kan du också köpa delikatesser av olika slag: äppelmust, svartpeppar, senap, honung, olja, vinäger, ankfett och mycket annat som hör köket till.

 

Kontakt:

www.garagetisparreholm.se

 

53:an antik

 

I antikaffären kan du hitta allt från bruksföremål till mästerverk från de flesta tidsperioderna oavsett om det är ett spelbord från senbarocken eller en björn av Carl Roos. Butiken ligger i karolinerflygeln på Husby på gård, söder om Sparreholm.

 

Kontakt:

www.53ansantik.se

Båvens Spinnhus

 

Fabriksförsäljning av eget sortiment av ullprodukter, från sörmländska får. Garn, ullmattor, olika stickkit, kardflor för tovning och kardband för spinning.

Fabriksförsäljningen är öppen på fredagar.

 

Kontakt:

www.bavensspinnhus.se

Gråfors nostalgimuseum

 

Nostalgimuseet i Sparreholm är inte bara en nostalgitripp. Här kan du också köpa karameller från mormors tid, läskedrycken Tumba Special, honung, leksaker och en rad andra nostalgiföremål.

 

Kontakt:

www.graforssamlingar.se

 

Maskincenter

 

Brett utbud av allt från djurfoder till maskiner. Arbetskläder, skor, trädgårdsartiklar, verktyg och en stor avdelning för häst och hund.

 

Kontakt:

Maskincenter

 

Sigridslunds Café & Handelsbod

 

Gammaldags handelsbod i en av landets äldsta folkskolor. Inredningsbutik som också har ett utbud av kläder i klassisk stil. Café som även serverar lunch vissa dagar.

 

Kontakt:

www.sigridslund.se

Båvens hälsocenter

 

Gym och massage men också försäljning av skönhetsprodukter av märkets Cosmopharma med enbart naturliga ämnen som havssalter och örter. Här finns även schampoo/balsam och hårolja, smink och underlagskrämer. Säljer också aloe vera-produkter.

 

Kontakt:

bavens-halsocenter.wenode.se

 

 

 

Kontakt webbredaktionen:

Susanne Enerbranth 070-618 57 71

Lena Wistrand 070-27 11 776